Nederlandse Taal
English Language

Queen-King night - De Zwaan, Hengelo Gld.


29-04-2013

Queen-King night - De Zwaan, Hengelo Gld.

Maandagavond 29 april spelden de Grolschbusters de laatste keer voor onze koningin Bea. Het belooft een memorabele avond te worden: Nils Lenting is weer terug als zanger van de band die inmiddels alweer 24 jaar bestaat en natuurlijk omdat er een troonwisseling plaats gaat vinden. Prins Pils wordt Koning Pils, Hulde!! Daarom wordt er 110% inzet van de bands en fans verwacht.

Als opwarming van deze speciale avond hadden de Grolschbusters hun vrienden uit Dordrecht uitgenodigd: Speakerpunch. Deze heren spelen vuige garagerock met groovende riffs. Deze band, met eigen werk, heeft onlangs nog in Paradiso Amsterdam gespeeld. De bandleden blijven deze keer overnachten in Hengelo, dus dat belooft wat. Na Speakerpunch zullen de Grolschbusters het podium betreden. De Grolschbusters zijn momenteel bezig met het schrijven van nummers voor een nieuw album. Ook is men bezig met maken van een nieuwe videoclip waarvoor Nils al twee nummers opnieuw heeft ingezongen in de studio in Enschede. Het repertoire van deze avond zal bestaan uit oud en nieuw eigen werk afgewisseld met enkele covers waar uiteraard enkele Ramones covers niet zullen ontbreken.

Als afsluiter van de avond staat de rockband Traveling Rock Circus op het podium. Deze band heeft vorig jaar ook als afsluiter gespeeld onder de naam Messed-Up. Deze rockband uit Zutphen en omstreken zette vorig jaar het hele café op de kop met bekende rockklassiekers uit het heden maar vooral uit het verleden. Om er maar een paar op te noemen: Iron Maiden, Johnny Cash, Queen, Abba, The Who, Ozzy Osbourne, Metallica en de Beatles. Al met al belooft het een mooi feest te worden met veel gezelligheid. Vooral voor de echte rockliefhebbers die van bands houden die zich in het zweet werken voor spektakel in de tent!

Aanvang is 21.00 uur dus kom op tijd en mis niks!!!

Meer info:
http://www.speakerpunch.com/
https://www.facebook.com/grolschbusters
https://www.facebook.com/TravelingRockCircus

Informatie

Adres: Spalstraat 3, Hengelo (Gld.)

Prijs: € 5,00

Aanvang: 21.30