Nederlandse Taal
English Language

Innocent - Hengelo O. (+ The Lagan)


30-10-2015

Innocent - Hengelo O. (+ The Lagan)
Op 30 oktober treden Grolschbusters en The Lagan (UK) op in Innocent te Hengelo. De organisatie van het Beat the Boktor Fest heeft deze Londense band naar Nederland gehaald. Een pre-party in Innocent is natuurlijk nooit verkeerd.

The Lagan (UK)

Beer-soaked celtic punk from London!

The Lagan combineren folk instrumenten met moderne punk rock, beinvloed door de traditionele keltische volksmuziek. Met mandoline, thin whistle, gitaren en drums wordt het een gegarandeerd feest! Deze fanatieke gasten uit de Engelse hoofdstad zijn beinvloed door bands zoals: Dropkick Murphys, The Roughneck Riot, Street Dogs, Frank Turner en Flogging Molly.  In 2013 heeft The Lagan hun debuut album 'Where's Your Messias nu? "op Banquet Records uitgebracht!

Grolschbusters

Premium Punk Rock 'n Roll!

De Nederlandse punkrockband The Grolschbusters werd in 1989 opgericht in het Gelderse Hengelo en is daarmee de langstbestaande punkband uit de Achterhoek. Aanvankelijk bestond het repertoire grotendeels uit werk van The Ramones. De band wist in korte tijd een flinke reputatie op te bouwen en is uitgegroeid tot een 6-mansformatie, compleet met accordionist!

Informatie

Adres: Deldenerstraat 25-I, 7551 AA Hengelo

Prijs: € 5,00

Aanvang: 20.00